Thursday, July 23, 2009

Shopping Session..

Times to shopping!!

Last Sunday, we had lunch at Yatie Ayam Percik, main menu kat sini ialah nasi kerabu kelate..fav hubby nie..aku lak xsuke nasi kerabu..so order sup tulang n nasi putih..kata sayang, nasi kerabu nyer sangat sedap..sup tulangnyer pun ok la..patutla everytime kedainyer ramai orang.
so sape2 penggemar nasi kerabu bolehla try kat Yati Ayam Percik, Taman prima Saujana depan Giant.Pasti puas hati :-)

Sungguh berselera....

Sessi shopping kami bermula dari KLCC..tp b4 tue singah Pudu beli tiket bus aku kul 9 malam..best balik lambat leh jalan lama2..

Ramai nyer manusia kat KLCC..sampai2 je singgah minum teh tarik n kuih kat La Cucur. Makanan wajib klu datang sini..hehe..sedap tul kuih2 nyer.

Jalan2 kat atas g ushar2 barang2 elektrik (hub, dapur, freezer, tv,aircond)..preparation nak masuk umah..masuk Sony Cetre jugak..n now tgh promotion rebat if beli barang kat ctu..isk rasa macam nak beli sekarang je barang2. Tapi mau simpan mana pulak? Takkan semuanyer nak sumbat kat umah mak..so, simpan duit jerla..dah siap umah baru beli.:-( sabar la dulu..

Masuk butik Oakley ..hubby beli hydration bag tuk berbasikal, sale punya pasal terus beli....n tgk shirt2 nyer pun ader sale, tapi lain kali la beli yer sayang..satu2..hehe..just beli beg n juga tag tuk access card..beg lama nyer yg beli kat Paris dulu terus dia open sale kat geng2 beskal dia..kejap je dah sold out!

Tool Pouch Bike Oakley Backpack

Stretch Lanyard 2.0

Hydration backpack yg telah di jual..sila abaikan shirt kat sebelah.Nie aku amik kat blog sayang dulu, dia pernah entry pasal beg yg kami beli kat Les Quatre Temp.

Shopping barang hubby jer kat KLCC. Then my turn pulak..seperti yg telah aku plan last week..aku ke Gulatis, Jalan Tar to buy my baju raya..preparation awal coz nak bawa balik Penang hantar Auntie Eng.Gulatis have SALE!!..also bought to my mum..hopefully mama suke
:-)..

Mine's blue color n maroon color to my mum..

Before sayang antar aku ke Pudu, had dinner at Foodcourt Sogo..


Chicken Rice Claypot to me n Chicken Chop for hubby..

p/s: detail betul kali nie nyer citer weekend ..mai mana ntah mood bercerita panjang..hehe..:-)

No comments: