Saturday, May 23, 2009

@ Chevrolet, Johor

Bersiaran langsung dari Chevrolet, Johor. Ader Wifi yang sgt laju..:-)
Kebetulan aku bawa laptopku tuk betulkan Broadband kat Celcom Centre japgi..

Amik peluang weekend kat sini, betulkan my Aveo autolock..Actually dah lama benor dah problem, tp memandangkan weekend je aku xde kat sini so xde masa la aku ke sini. Klu weekday pulak mmng xmenyempat la nak kuar lunch time.

Kali nie klu terpaksa tunggu lama pun xkisah la..dah ader tenet i xheran sangat la nak menunggu. Siap dijamu air milo lagi..layanan mmng begitu bagus!!!

Atually, aku berisap2 awal pagi nie coz nak g keje terus jap gi.Ader keje lagi mau di settlekan..tapi ntahla,tak tau bile mau siap kete nie. Then nak ke Celcom Centre pulak..Hopefully everything dapat settle dgn cepat..bolehla aku gi opis kejap..

Alamak, bateri pulak xcharge habis tadi.Ader separuh je..ok2, aku dah jumpa soket kat sini..klu dapat charge sedap gak nie..hehhehe...

ok Bubbye!!

No comments: