Thursday, May 7, 2009

What's the problem??

Aku xtau, apa masalahnyer??3G broadband can't connect anymore..aku dah try call celcom, tp katanya signal ok je area cni..dia soh aku install again my modem software..dah buat jugak..tp still can't..

arrgghhh stresss nyer dah 2 hari xleh nak online..dpt online kejap2 je kat opis..xbest tul..klu betul la problem modem, jenuhla..aku nak g tny kat kedai lagi..adeh, mesti amik masa punya..sok aku balik jumpa sayang..balik lagi..:-)
ader program yg dirancang..hopefully terlaksana..:-)

ok la, nie aku guna wifi dr petronas yg ada kat depan umah aku nie..muahhaha...open tuk org ramai..sampai ke umah aku dpt..bagus jugak..pasni leh la g terminate 3G tue..hehhehe...

ok, mau tido sudah...gudnite :-)

No comments: