Tuesday, May 5, 2009

Penang Day 2,..

Macam biasa, tempat wajib kami pi mestila ke Chowrostar g beli buah-buahan jeruk yg wajib bawak balik opis aku n sayang...

Bangun2 jer mama dah hidangkan bihun goreng, drp breakfast dah jadi lunch kami la pulak..heheh..so mama masak tuk makan malam nie jerla..siap pesan awal2, jgn makan berat2 kat luar tue..dia nak masak special tuk kami malam nie :-)

Tengahari kami bergerak kuar..

Jambatan sudah pun dilebarkan (3 lane)..so kat sini dah xjam lagi...



Kat tengah belum siap lagi, still 2 lane..maka start la jam balik..


Penang Bridge..

xcited tul kami jalan2 Penang..


Ehem ehem,,...


Welcome to Chowrostart, Penang,..bnyk tul kete luar time nie..ramai amik peluang balik kampung n jalan2 kot.


@ Parking Area
1st skali kami pi pekena taukua rendang n air sarbat, makanan favorite yg wajib makan klu dah sampai Penang..kedai biasa di celah2 bazar. (dah pernah citer entry b4, balik Penang)


Owh, sedapnyer...



Dah abis kami makan, terus ke gerai buah-buahan jeruk..beli buat bawak balik member opis n to family..dalam nie ader banyak gerai yg boleh dipilih..sll kami beli kat satu kedai nie, tp org punyala ramai..nak tunggu turn dia melayan tue mcm lambat je, so g gerai lain la..xtaula sedap ke idak, belum rasa lagi..sok nak bawa ke opis makan ngn kawan2..barula selera..hehhe :-)


Ok, citer on da way kami balik akan aku sambung nanti..ader sedikit kejadian yg berlaku on da way kami balik tue..:-(


**
sok keje, berat nyer nak ke opis, maklumla 5 hari aku bercuti..heheh,,..malam nie mesti ssh aku nak tido..petang tadi dah lama tido..camne nie???nak kaco sayang pun dia dah tido..sian la pulak..terpaksala aku layan novel dulu..arap2 cepatla rasa ngantuk :-)ok..gudnite!!..Tata...

No comments: