Monday, May 18, 2009

Monday Blues..

Macam biasa, Monday je mesti keje slow giler.Bukan senang nak start keje woii!! Nak dapatkan mood keje tue agak lambat la..Hari nie keje aku edit iso ader dlm 30 keping kot. Rasanya klu pulun abis tue mmng boleh siap..tp memandangkan harini Isnin yg sangat malas..xsampai 20 keping pun leh siap..muahaha..buat 2, 3 keping aku berangan sambung lagi..stop pulak berangan lagi..hehhe..dah kul 6 baru aku sedar lebih 10 lagi lom siap..huhu..sok pulak sambung :-)

Malam nie, macam biasa main badminton n ping pong.Ingtkan dah xnak pi, coz aku penat sngt today, maklumla weekend bnyk habis tenaga jalan2 then semalam pun sampai kul 11 mlm dah.Tapi, semangat bermain semakin membuak2..terus aku choww loo..

Tapi, kali nie main dah xberapa penat sgt dah..mungkin dah sebati kot.hehhe..tp i still mandi air panazz lagi tadi..heheh.Urut2 mnyk panas cket..:-)

Ohh, lupa lak nak citer..td petang aku sembang2 ngn geng2 sepermainan kami, kami nak cuba cadangkan bowling n futsal(gurlz) lak pasni..nak tgk ader yg nak join ke tak..hahah..nie kes saturday lepasla seharian aku dok tgk tournament futsal sayang nyer opis..huhu..sgt2 teruja aku nak turut serta..bestnyer klu dpt main futsal..tingin sangat2.Actually kami dah lama rancang nak main, tp memndangkan peserta paling2 koman pun perlulah seramai 10 org..baru leh lawan 2 team.Tp ntahla, mcm xramai je yg berkemungkinan nak main.

xpe2 kami cuba usulkan dulu tgk camne..tp bowling okla..maybe ader sambutan..coz this week aku tak balik jumpa hubby, so aku nak amik peluang anjurkan bowling games tuk this weekend..harap2 berjaya jugak..dah lama jugak tak main bowling, since aku xcited nak main kat Alamanda wif sayang n my family in law tp org sngt2 ramai..last2 balik camtu je :-(

Xsabaq aku nak citer dating kami suami isteri weekend lepas...heheh.3 hari cuti woo..best gilerr.Siap sayang soh aku keje 4 hari je setiap minggu..hahha..klu dok france leh la keje camtu...jumaat je cuti hantar n amik suami dr opis..hehhee..syiok jer dia...pergi berhantar balik berjemput...huhu...pastu balik keje leh jalan2, shopping2 n tengok wayang kat KLCC..opss, nanti citer lagi.

Ok gudnite!!beshh nyer tido badan letih2 nie..nyenyak je tido i nanti..heheh :-)

3 comments:

i k i N said...

Putsal? nak..nak..!
Tapi kak jus...cukup tak?
kin nk je..insyaAllah, ada kelapangan, ok je...

Seyes!! lama dah teringin...
GOL DAN GINCU tu..relax je main putsal...tak semstinya, x boleh jd gurlish klw main putsal kan....yeay!! nak! :)
hihi..sape nk ajar..
instructor? import?

Bowling? juge nk nyebok...:p
bile? d mana? pukul berapa?
Next weekend kin dh mula blk kg...hihi :D

dina said...

kak juz,dina nak join bowling...tgh
bpantang pun nak reply gak ni...hehe

JUSMALIZA EMIELIA said...

Ikin:
Hehe,.. Insyaallah dah cukup korum kite main k!

Memang best pun klu dapat main,All out abiss!..Rasa2nyer macam boleh jer cukupkan 2 team,macam ramai jer yg berminat..hehe:-)

Nape xjoin bowling semalam, besshhh sgt!!Tapi xramai sgtla join.Kami2 je..yg lain tue ader agenda diorg coz bgtau pun dah lambt..ramai dah ader plan masing2..maklumla malam minggu :p

This Monday datang main yer!

Congrats also for this coming weekend..!huhu...:-)

Dina:

Ooo, sempat lagi dok baca blog k.jus yer :-)

heheh..awak kene jaga diri, baby n suami yg sakit kaki tue dulu baru leh main...:-)
nanti2 dah abis pantang bole la bawa baby ikut mama main bowling..

Insyaallah, Sunday nie xda "ha" (gaya Wong)k.jus g lawat Sharifah Akmalia Azkeyya..hehhe..betul ke eje camgini?nama stylo sgt..:-)

Ok take care Dina...