Sunday, May 10, 2009

Penang, Day 3



Hari nie kami ke Malis kenduri Rizalmin & Zuraini..zue is my opismate juga merangkap my housemate.Tp aku g side Min coz dah dekat ngan umah aku..at Laguna Merbuk, Sg Petani.


Balik tue, singgah tengok anak member aku..Shamsiah. time aku pegnan aritu mmng sama la ngan dia..klu ader rezeki dulu, baby aku lahir lebih kurangla..due on 12 Feb 09..tp lom ader rezeki kami lagi..

On Da Way to Kuala Muda, Penaga

Kami bagi hamper Anakku to baby Harris, beli semalam kat Bandar Sunway..
Baby Harris..

Kat umah Sham, dpt makan laksa penang, laksa yg dibuat sendiri by mak nyer..sedap sgt..padahal baru je pas makan nasi kenduri..heheh..sayang yg xberapa suke sgt laksa tu pun leh habis semangkuk ..sedap la makne nye tue..:-)

Kami dok tak lama pun, 1 jam jer kot coz nak rush balik umah tukar2 baju then terus balik KL..kejap je aku rasa balik kali nie..xsempat nak jalan2 sgt..

Sayer yg drive balik..kasi chan sayang rehat kat sebelah..:-)

Awal2 nak masuk tol Juru lagi dah jam..lane Smart Tag rosak..terpaksa bersesak.

Jam teruk di Kuala Kangsar to Tol Jelapang

7 jam perjalanan n akhirnya kami selamat sampai di umah, SGT2 kepenatan :-p

1 comment:

i k i N said...

cantik nye zue..hihi :D

seri pengantin :)