Monday, May 4, 2009

Masih Lagi Berchutiii..

Still in holiday mood..:-)

Orang lain dah masuk keje aku dok relax2 lagi kat umah,hehhe(amik peluang bos aku cuti 1 minggu)..now, aku kat umah in law, hubby keje arini..ikut2 dia pun nak cuti jugak..penattt la sgt2. Tp memandangkan dia ader meeting pagi2 buta tadi, so, terpaksa la ke opis jugak..meeting ngn big bos lak tue :-)

Sepatutnyer aku nak balik JB pagi tadi, tapi penat punya pasal semalam kami sampai dah lewat, kuar umah 5.30 pm n sampai Kajang 12.30 am..7 jam perjalanan..jalan jam gilerr. Gerak cket berhenti, dari Kuala Kangsar sampai ke Tol Jelapang..bohhsann giler..pastu dr Simpang Pulai ke Tapah pun, kete bnyk..slow je bawa..mananyer xsampai lambat..semalam aku volunteer drive kete from Penang to KL..hehhe..saja kasi can sayang relax2 kat sebelah..lagipun arini dia keje, i lak cuti leh bangun lambat..heheh..

So, esok pagi la aku balik..petang nie leh jalan2 lagi ngn sayang..ingat nak g tengok umah kami, tp xtaula jadi ke idak..just planning, tkt sayang balik keje penat..:-)

ok, banyak lagi mau story kisah kami di Penang..:-)Insyaallah, free2 nnti will story later..
Yg pasti aku sgt seronok dpt balik kampung, jumpa my family..

2 comments:

i k i N said...

sonot nye bercuti dgn hubby die...hihi

Kin a bit sodih sket weekend lepas..
Huwaaaaa...
Nangis tanpa henti...
sensitif..lemah nyeeee.....

Kuat! Kuat!
Kin mesti kuat mcm kak Jus,
hubby die jauh..relax je..
Gagah perkasa menempuh kehidupan..
yeaahh...!!
Go Go Gurlszzzz

JUSMALIZA EMIELIA said...

sonot Kin skali skala cuti..

Nape sedih2 nie..jgn camtu, kene tabah cket yer Kin, biasala kite Pompuan nie kadang2 terlebih sensitif, :-)hehhe..

Kene jadi kuat gagoh perkasa tau,.. xpe, beberapa hari lagi dah bulan 6. Ade ape ngan JUN??hehhe..
Hanya tuan diri jer tahu...
Ape2 pun gud luck yer!!