Wednesday, May 13, 2009

Day Trip To Genting..HapPy Me!!!!

Welcome To Genting!!!

woowww..banyak nyer ikan!

They are too cute!!!!baby gurlz tu sangat2 la berani..happy je dia:-)n boy yg tengah pakai baju biru tue, dia dah ulang 3, 4 kali dah pun..n xnak turun langsung.jenuh mak dia soh turun, dia buat dek je..heheh..

Ok, jom naik atas lak!

Posing2 dulu..
Dah xingat ape nama mainan ini..tp this is the one mainan tinggi yg aku berani naik.hahaha..penakut sgt2.Saya takut pada ketinggian..boleh nangis wooo :-p

Nie pun saye tahan2 gayat nie..:-)

Best jugak naik perahu pusing2 dinosaur land nie..
Kali nie i sgt rajin mengambil video..heheh:-)

Jom naik makan dulu...time nie cuaca dah panas..n then kul 2 dah datang angin sejuk + kabus..

Layan antik car..hehhe..tgkla sape drivernyer?sayang ckp enjin macam motor rempit..hahah..kuat nak mampos!!

Jom kayuh pulak..hah, yg nie aku paling suke..very da santai :=)

Chocolate World!!!

Beshhh nyer dpt chocolate nie...

Sukenyer aku tempat2 colourful cenggini...
comell sangat!!!

Milo time..


Hehehe..Macam budak2 pulak...:-)

Aku suke ngn huruf2 kayu nie..sgt colourful, klu dah ader baby besshh la leh letak nama kat pintu bilik or katil nyer..:-)
Hah, mainan mcm Lego nie kami beli,cantikkan??...mula2 hubby main dulu.Pastu simpan tuk anak pulak..hihi:-)Minggu nie balik bolehla aku bergabung tenaga ngn sayang sambung2 mainan nie..heheh...

Last, sebelum balik..saja la aku dok berposing ngn badut sarkas kepala dongga nie..klu dah badut tue badutla jugak perangai dia..muahahha..boleh pulak time nak amik gambaq dia g lari dok depan aku..jenuh dok ber lut chak ngan dia..heheheh..

1 comment:

i k i N said...

Lynn suke badut :D