Monday, December 15, 2008

Go Holiday!!

This week keje dah agak2 slow..xde rushing2 sangat.bnyk bende dah issue..tinggal skech iso je nak take off..hehe,bajet org tahukan hal2 keje aku nie..xpelakan,at least husband aku tahu,nnt dia tau la bile masa aku bz or tak kan..

Yei yei,this Thusday sir dah balik Filipin,Mishima pulak balik Jepun next Monday..they all cuti till 9 hb Jan..sronok la opis,bos xde..aku pun cuti lama jugak cadang2 nyer..start from 25 hb 12 till 11 hb masuk balik..kihkih..kalah bos tue,haha..xpe,aku ader reason,my husband jarang2 balik,so sekali sekala dia balik i cuti sama je macam dia cuti..hehe.

Tadi aku bgatau kat sayang,heppy la dia aku cuti panjang..lagipun aku pk pasni dah ok kot,tak bnyk sangat keje yg nak dihantar..start balik akhir bulan 1..ok la kan..cuti puas2,jalan2 ngn sayang..yahhoo!!so far planning g Terengganu..n next2 xtiviti tgh dalam perancangan lagi...xkisah la ke mana pun,janji nak jalan2..stresss keje..i need REST!!

No comments: