Friday, December 5, 2008

Weekend Planning...

Cepat rasanya hari2 berlalu..Kejap je dah weekend kembali..hehe.so,this weekend punya planning...

1. Esok,pagi2 hantar Ija to Larkin,she will going back to Kuala Kangsar.Bus kul 7.30 a.m

2.Pergi keje macam biasa..haha.orang sume balik kampung raya,aku lak g keje kan?keje bnyk wei nak siapkan..terpaksala..lagipun kan ujung bulan nie nak cuti panjang.so tunjuk2 rajin la.:-)maybe sampai kul 3 or 4 pm je kot..

3. Gi Jusco,nak cari present to baby Aish Zafran.Play pen or play map @ Toy's R Us..Also nak survey2 wedding present.

4.Sunday,dok lepak2 kat umah kemas2 umah,basuh2 baju n baca novel aku yg melambak tue..hehe.also melayan chat ngn hubby.Klu rajin nak g servis kete jugak..tp rasanya mcm xsmapi lagi time nye.lebih2 kurang je..tgk la.klu x bole je g next next week ke..tp sebelum balik KL la 25 hb nie.

5.Monday,Hari Raya Aidiladha..Pagi2 kul 7.30am dah kene siap,coz cadang2 nyer nak g sembahyang sunat hari raya kat Masjid Sultan Abu Bakar.Kat town Jb tu.Cadang nye bukan main lagikan..yg nak join,aku,Zue,Rock n Zul (bf Rock).Arap2 jadila ek..klu tak,masjid kat depan umah jela..hehe.

6.Merewang bersama kawan2 buat Nasi Ayam kat my house..huhu.Best2.Ader jugak xtiviti menarik di Hari Raya.Then bole jemput kawan2 yg xbalik datang makan..so far xde planning nak beraya ke mana2 lagi.

oK.Ini je planning aku setakat ini....

No comments: