Friday, December 12, 2008

JGC Eid Celebration!!

Tadi,aku saje godek2 pc kat opis..terjumpa this pics.Raya JGC,baru2 nie.Lupa aku nak citer,actually aku x attend pun coz that friday aku on leave balik KL antar my hubby dah nak fly balik Paris..bukan ape sgt yg aku nak cite pun,just nak highlightkan our Piping Manager Mr Yukio Mishima a.k.a Atuk, nak pulak dia pakai baju melayu tue..hehe.pandai budak2 laki pi beli baju kat dia..memang sporting habis la dia..bos aku nie la yg aku cite sgt2 baik orang nyer..lemah lembut gitu...orang2 Jepun mmng sopan santun kot.:-)


Mr Yukio Mishima..

Hero Hero JGC

Amboi,..Gelak sakan mak mak buyung nie no...

My Geng...Wif Atuk

JGC Piping Members...

No comments: