Wednesday, December 3, 2008

Novel + Donut....

Lunch time tadi aku g borong novel2 kat Popular Book Fair kat CS.Berbaloi,..all da book yg aku beli sume ader 20%,..n ader jugak clearance stok till 70%.Klu lama lagi aku kat ctu,ader lagi la buku2 yg aku berkenan.Tu pun sejam gak tu aku dok belek2.sampai sanggup aku xmkn lunch.huhu...



2 malay novel n 2 lagi shohaholic series yg aku terstop beli..akukan pengumpul this novel..also Mag Cabot.I like...kang bnyk pulak beli xde masa aku nak baca.Tp serius aku xsabar nak baca.Skrg tengah dok baca Norhayati punya novel.Aku pinjam ngn my MIL.She also peminat novel ok.Until now.respect aku...hehe.Bnyk pulak novel2 tersusun cantik je dlm bilik mak.hehe...nie stok2 aku baca cuti weekend nie la.I kan xbalik raya...huhu.sedihkan...:-(

Malamnyer I n my housmate Ija n Zue also Dilla yg husband dia tgh outstation ke Bangi,went out to Tesco.Beli barang2 makanan la...aku beli Dutch Lady Milk Low Fat satu katon 24 kotak..senang nak minum n bawa pi opis.Buah prune,Guava dried n Julies Biskut...itu je kot.N on da way back tue sempat lagi singgah beli Big Apple Donut..errmm,,yummy yummy!!6 ketul..dah telan 2 ketul ader lagi 4,sok bawak pi opis la..sarapan.hehehe....

No comments: