Monday, December 15, 2008

Jgc Christmas Party..

This coming Friday ader party christmas JGC,macam tahun2 lepas jugak buat dekat Civilisation Museum Singapore,Raffles...eh eh,xde tempat lain dah ke kat Singapura tue..:-)
Aku,50-50 lagi nak pergi ke idak?kejap2 rasa nak pi kejap2 mcm xnak,actually aku xtau pun,coz time diorang2 tgh sign sape yg nak attend tue aku xde,leave kot..last2 arini aku tgk eh,ader pulak nama aku,haha.member aku dah sign wei..tp xkisah je klu saat2 akhr tarik diri..tp klu pi pun best jugak..makan sedap2 wei..yg lain tu xyah ckpla..makan berdiri ok,kerusi xdisediakan,sambil2 layan orang menari separuh bogel ngn ca ya nun alff ,jepun la..mabuk2 menari2 ,dah ala2 party dlm Pub je..haha..sosial xingatla bila dah buat kat singapore..tu yg agak2 malas Malay2 sume nak join...aku dah ader pengalaman dah tahun lepas..

nie pics yg masih ader dlm simpanan aku..yg lain tu mana ntah..tp nie sume gambar2 kat luar ballroom.aku pun xingat mane aku simpan,..delete dah kot..hehe..gambar2 nie xmenunjukkan the real suasana kat dlm ...puake you!!

Civilisation Museum, Singapore..snap from top..

Berkebaya sakan aku,balik keje terus pergi..xmenyempat dah nak siap2..view nyer mmng sangat chantekk..

aku n Abby..

Main lekat2 pulak merelit merelap kat tangan tue..see my finger,inai masih merah dijari..xsampai sebulan pun i kahwin time nie..

1 comment:

anuar abdullah said...

coretan kak jus mcm habsah hassan..bila nak buat lagu pulak....