Wednesday, October 22, 2008

Raya Day 6,Back to worK!!

Arini pagi2 lagi drive to Kelana Jaya..ader appoiment ngan lawyer..to settle everything pasal hal2 umah tue..
Aroud 2 hours gakla settle ngn lawyer then trus balik ke kajang makan2 dulu n amik shida skali coz kitorang akan hantar dia balik melaka..
N pastu aku n sayang siap2 ape2 yg patut n gerak balik aroud kul 2..tak balik lagi ok..g pertama complex dulu..sayang nak beli lens baru lagi..wide angle lense pulak..:-)


wife dia pilak yang dok sibuk2 :-)

Dah abis sume kitorang pun memulakan perjalanan balik ke selatan..kali ini aku pulak yg drive,maklumla..ader org tue dah ader lense baru nie..xbole dok diamla..hihihi..jgn mare syg..
nie la antara pic2 menggunakan lense wide angle yg baru tue..


nampakkan luas kete nie..padahal amik mmng betul2 depan la..(wife yg terpaksa berkorban demi husbandnyer :-)

ini la pompuan,tgh stop(traffic light mrh) jer nak touch up..hihihi..



ohhh..sungguh bahagia...


nindia keje dia yer..dok amik gambaq!!


he is my hero!!Luv u sayang!!

lori panjang banyak tayar..bawa storage tank..


Dah balik jer antar shida kitorang ke kluang pulak..nyinggah lagi ke umah k.nana..aku nyer biras..kakak ipar kepada laki aku..jamu pulak nasi ayam..dgn perut yang tgh lapar nie masing2 makan dengan banyak nyer..pasni sampai jb jer trus boleh tidola..penat aku,sok nak keje lagi..agak lewatla kitorang samapi mlm tue dkt2 kul 11 malam dah..mula2 planning tu nak kuar awal kul 2 then sampai la lbh kurang kul 8 camtu..tp last2 hubby ader plan baik pulak nak beli lense kat pertama..so timing pun sudah lari lorr!!huhuhu...


stop kat hentian Pagoh,beli buah tangan utk family k.nana..buah jambu merah tue sedap woo...

No comments: