Monday, October 20, 2008

MonDaY BluEs!!

Pagi2 lagi sampai jer opis,dah nampak Sir J*im* A*a*to kat tempat nya,dah balik dah dia.bercuti balik Filipin 1 minggu.dia xdak aritu,perggh,bahagia donia..haaha!!

Actually dia xdela lagi menggangu idup aku.Cuma most the staff kat sini mmng xsuka dia pun.pernah gak la dulu2 dia suka cari pasal ngn aku.cakap aku je amik cuti paling lama time nak wedding dulu.iyerla,seminggu kat umah aku,semnggu kat umah syg,then sambung lak g honeymoon.lama la jadinyer,macam2la dia dengki..padahal my big bos Mi*hi*a San xde la pulak bnyk songeh cam dia.lagi satu dulu aku ader amik cuti 1 ½ bulan g Paris tue,hahhaa..big bs ngan relax jer meng approvekan cuti aku.melopong kau,last2 minute je aku bgtau dia.sbrnye dia nie xdela penting sgt nak minta permission dia klu nak cuti.Cuma dia sndr je yg nak org hormat diri dia tu lbh..ahhaha..sdp pulak dok ngutuk bos kat cni…

Arini cam biasala.Monday ok!!agak slow cketla.keje pun xbnyk mana pun.after lunch je tadi ader meeting bincang pasal progress n so on.sampai kul 3 lbh gitu.kuar jer bilik meeting,ohh..tiba2 perut aku lapar Mcd la..sbb pk mcd bawah nie la yg buat asyik nak pk makan jer.padahal lunch nasi dah tadi..
Tp pk2 balik xelok mkn fastfood nie slalu.so aku hentikanla niat aku nie.aku pun dah tekad xnak sgt mkn fastfood nie slalu..yerla..kitorang kat cni..kejap2 mcd..time opis hour pun leh turun lagi tapau berger ke fries ke..errmmm..niela susahnyer klu keje opis bulding skali ngn shopping complex nie..asyik makan jerla kejenyer..:-)
Skrg dah kul 6..kul 8 baru balik..buat cket2 ape yang patut..(aku blog dari opis ok!)hihihi..ngantuk……………..

**sambungan dah smpai umah**

adeh,penat nyer arini plus makan banyak lagi..arini aku dinner nasi goreng seafood n 2 bun roti choclate..sok aku nak puasa..insyaallah..
sok akan aku sambung blog raya aku yg xabis2 lagi tue,...dah tulis dah pun sume2 tue,tp memandangkan nak upload gambar guna 3G yg agak lembab cket nie..so take time la cket...

ok,11.45 already..time to sleep..arini xtaula sayang balik keje kul bape..i'm waitng 4 u baby!miss u!!gudnite everybody...

No comments: