Sunday, October 19, 2008

Raya Day 2

This day mama masak bihun sup..ermm,yummi..my favourite!!bhn sup tulang...
aku aderla tolong cket2 ape yg patut..
then pas siap everything,abah ajak aku n syg,g amik his new NIKON N90 yg dah berminggu order tue..br arini dpt..so kami2 nie pun ngan xcited nyer especially my dad la..:-)pun siap2 la nak gerak nie g amik..elok jer nak masuk ke kereta,pakcik zali(my jiran sblh umah) merangkap bapa kepada aliff AF6(hehe,glamer ke dia?)sekeluarga nak dtg beraya..lgpun diorg pastu nak balik kampung..so kitorang yg hati dah berbunga2 nie pun terpaksala postpone kan niat tu dulu...xpela,pas pastu la ktorang pegi.
ok,nie ader some picture yg sempat aku n husband aku snap time jiran2 aku dtg beraya...

sebelum diorang datang,sempat aku merasa bihun sup nie dulu...

nie anak kawan aku Dilla,yg dok sebelah umah..Ameera Adiba..cute sangat,bersungguh dia mkn bihun sup n nak aku yg suapkan..bihun sup dia kosong ok,xnak sayur or daging.budak2 camtula :-)


jiran2 yang datang,Uncle Zali Sekeluarga & Uncle Norzan Sekeluarga


ala la la...sape yg senyum lebih nie..hihi..


xtiviti terpaksa di tunda utk kali kedua lagi..member aku Hajar n her husband Hasrul,dah on da way nak dtg...so aku pun tunggu la diorg dulu...bestla dpt jumpa member aku nie..bnyk benda yg kitorang borak2..Hajar nie aku nyer schoolmate kat Irshad dulu..


borak2 sambil tengok album kawin

:: BlUe & OranGe CouPLe::

BubbyE!!Hope next Raya datang Lagi...

No comments: