Sunday, October 19, 2008

WelComE To My New Blog!!

Mood memblog aku datang kembali..yahhoo!!
Setelah sekian lama aku x berkecimpung dlm arena memblog nie,almost 3 years dah aku rasa..
Dulu2 aku slalu gak blog cite2 psl life aku kat u dulu..
tp ats sbb2 tertentu aku stop trus..
tp aku mmng suke bc blog member2 aku..cite2 ttng happy life diorg...xlupe jugak my sayang blog,yg dia mula start create from the 1st day dia tgl diperantauan..Paris,La Defense(hehhe,tul ke syg?)..bertambah lagi la semangat aku nak truskan usaha aku dlm kancah blogging nie..
hahha,aperla yg aku ngarut nie!!

Actually,bnyk sangat yg bermain dlm kepala otak aku nie yg aku nak publish kat sini..bnyk sgt kenangan2 terindah yg nak aku post kat blog aku...bermulanya dari hari bersejarah kami sebagai suami isteri,pic2 honeymoon,n sumela yg indah2 belaka..tapi,memandangkan aku yg bz skit lately nie..so ckit2 la aku post yer kawan2..aku akan cuba curi masa2 aku ckit demi blog aku nie..:-)time kat opis pun leh buat ape..(haha,sungguh xbaik niatku ini:p)
ok..1st entry aku nak cite pasal sambutan raya aku as a wife..
huhu..sgt syok ok!!

2 comments:

Irfan said...

wow...best nye baca blog ni...teruskan usaha murni mu ini...hihihi...

jusmaliza emielia said...

thanz for ur support!!hehhe..