Monday, October 27, 2008

Meaningful Day!!

Hari yang aku sangat rajin..hehhehe..
tadi petang tengah2 pening kepala aku g cuci kete..alhamdulillah,pastu pening pun dah ilang..
bersemangat sekali aku cuci kete sampai kilat..huhu..luar dalam sume aku kasi bersih..aku nie mmng jenis xleh tgk kete kotor cket,tambah2 yg sampai kelabu xnampak kale tue..kete itam nie kene slalu bersih baru nmpak kehitaman dia tue..:-)aku tukar perfume kete yg baru..coz yg lama tu dah abs pun..xsabar aku nak g opis sok naik kete aku..hehe..ntah ape2kan?

pas cuci kete aku lipat2 baju yg dah aku bsh pagi tadi..pastu tiba2 aku tingin nak mkn keow teow goreng,..lagipun aku dah beli bahan2 nye semalam..trus la aku menggoreng itu keow teow..wow sedap!!hahah..puji diri sendiri pulak..yerla,sape lagi nak puji kan?lainla klu husband aku ada kat sini..dia mest puji klu aku masak..heheh..nnt lagi la aku lebih bersemangat nak msk..hihi..aku pun dah abis iron all my bj untuk this week..oh,lega..everything settle...

erm,jap gi aku nak p amik my housemate kat Larkin..dia dr Kl..maybe sampai dlm kul 11 pm kot...pas balik tu leh la chat ngn sayang kejap..arini sayang keje...kene tunggu sayang balik dulu la..hope dia x ke mana2 la pas balik keje..lately dia slalu g bawa member yg baru dtg tue jln2..iyerla nak tunjukkan diorng,jln or kedai2 area2 ctu..tp untungla diorng dtg lewat cket,so ader org boleh tlg guide kan..xmacam sayang dulu2,sian dia..sume kene independent sendiri.. yerla,mane senang nak mulakan hidup di negara orang ...lonely malay kat ctu..huh,ngeri klu pk2 balik..tp alhamdulillah sayang boleh hadapi dengan hati yg tabah...aminn...

**aku juga telah berjaya mentouch up cket aku nyer blog kasi cket cantik..tp aku xpuas hati lagi..aku nak layout yg cantik,aritu dah dapat aku cari..tp xbleh paste pulak kat html tue..aku pun xtau nape..nnt2 aku free leh la godek2 lagi blog nie..hihi..**caiiyyoook!!!!

2 comments:

Irfan said...

hihi rajin nye dier masak...cuci kete lagi...mlm ni mesti kene tido awal...hihi...lapar la kuew tiaw goreng...hmmm...=(

JUSMALIZA EMIELIA said...

malam nie b amk zue la sayang,xpela..nnt mlm kite chat la yer.hihi,lapar koew teow ek..nnt balik b masak ok..:-)