Sunday, October 26, 2008

Exhausted!!

Penat!!!
Seharian aku berada kat luar..kul 9.30 pagi dah siap2 ke umah member aku Lyn,seperti yg aku bgtau planning aku weekend nie..aku p tolong dia pindah umah..tolong ape2 yang patut..sampai la kul 7 pm..tp mmng best,maklumla ramai kawan2 kat situ..xdela aku boring dok umah sorang2..lagipun sayang arini g main futsal wif his member..

pagi tadi aku sempat basuh cadar n comforter je..baju lain2 pun xsempat bsh lagi coz mula2 aku plan nak g umah dia kul 11 camtu sempatla aku bsh sume2 bj dulu..tp dlm kul 9.30 a.m camtu anuar dah call soh dtg...cpt2 la aku mandi n trus pegi..yerla,aku dah bgn awal pagi tadi..tp dok bermalas malasan layan novel dulu..hehehhe...

pas balik umah Lyn,pas maghrib tue...g Tesco Extra kat Plentong..best jugak Tesco ctu..maklumla aku xpernah p pun sebelum nie..g beli barang2 dapur n stok2 makanan..sabun basuh,sabun cuci kete,perfume kete,bantal kecik nak letak kat opis n suar 10 hingget buat nak pakai kat umah (jongging pun bleh gak)..tp penimbang aku xbeli pulak..xde yg berkenan..

niat aku nak upload gambar kat umah Lyn,tp lupa pulak nak bw balik wayar yg nak transfer gambar..reader kat pun tinggal opis..errmm..Selasa nie la pulak gamaknyer..

tadi sempat chatting kejap jer ngn sayang,tu pun aku kejut dia bgn tido..sian sayang penat main futsal yer...n pastu dia dah nak kuar p mkn mcd pulak..ok la,sok2 la kitorang sambung sembang...

dah nak kul 1 a.m..tp mata xngantuk lagi nie..cuma badan aku jer rasa letih cketla...baca novel japg cepatla tertido kot..

1 comment:

Irfan said...

wow...cantik nye blog dier...berwajah baru...hihi...kite baru balik nie...tadi pas makan kebab (bukan mcd), membe ajak kuar plak...dorg nak pi eiffel tower...hihihi...penat tul arini