Thursday, October 23, 2008

Entry 22 Oct..

Harini aku g opis ngan mata yg segar bugar..maklumla semalam dah tido awal..dpt rehat yg secukupnyer..klu tak kul 12 gak la aku tido..nie sebab tenet punya pasal la..
Sampai2 lak opis tgk bos sume p singaporekan..bestla..lagipun aku bukan bnyk sgt keje skrang..maklumla skrg dah kene assigned ngn projek baru..shell project..baru nak buat feed work..so xbnyk lagi la keje..blum start lagi design dia..pasnie maunyer stay back ari2 sampai kul bape tak tahula..cam dulu2 la time aku buat project SIG,pernah la aku balik kul 12 malam..ari sabtu tue..pastu sok paginyer ahad kene g lagi..maklumla sume keje nak summit cpt…niela 1st project yg aku kene buat masa mula2 masuk keje dulu..tp aku suka..team member pun best..setahun gak la aku kat Singapore..weekday dok sana n weekend baru balik..itu pun kitorang yg minta nak balik weekend..xlarat dok sana ngn mkn susahnyer..coz hotel kitorang tue jauh cket dari kdai mkn halal..tp bnyk la kenangan time dok sana..yg happy,enjoy,tragis..sume aderla..nnt2 la aku cite pengalaman aku bekerja di negara jiran..

Balik keje awal today..kul 6 dah cabut..tp jln jam pulak..nie yg malas klu balik awal..maunyer 1 jam lebih baru nak sampai umah..padahal klu jln lengang tue 20 minit je dah sampai..errmm,sabar jela yer..

Tenet slow nak mampos..berjanggut aku tunggu nak upload gambar..tensen!!
Aku tunggu sampai kul 12 mlm still lembab lagi.give up la nak tunggu..trus tido,sdr kul 2 pagi pun still can’t connect..ala,sian sayang xleh skype malam nie..miss u sayang!!!

No comments: