Tuesday, October 21, 2008

Continue Raya Day 3...

Pas jer kitorang balik dari Batu Feringghi around kul 6 petang camtu,sementara nak tunggu maklong dtg,my dad n mama ajak jalan2 blakang taman aku tue..ader kampong area ctu..bleh la amik gambar..actually nak try shoot ngn camera baru ..hehhe..abah drive CRV nyer yg ala2 land rover(heheh) masukla segala ceruk kampong..bestla..kitorang kat belakang nie sambil2 buka tingkap shoot la ape2 yg patut..sampai la dekat2 maghrib gitu..malam nyer berehat kepenatan di rumah..sambil bermain2 ngn camera masing2..need to go bed early,sok nak balik kampong abah kat Perlis..jalan lagi..yiippi!




Lepas je balik outing,boleh lagi kitorang smbung pulak shoot kat area dpn umah aku..mcm2 gaya n aksi.. hahaa..

ngan moto adik aku..senang jer dia g keje naik moto..coz nak elak jam cross penangbridge...

close up mama nyer bunga,aku suka color bunga nie..

vantage collection!!my mum hobby..

main XboX..hahaha..nie gaya jer lebih nie!!

nie pulak abahnyer collection...

No comments: