Thursday, October 30, 2008

Friendship Week!!

I’m blogging from opis ..just typing,balik japg aku paste aje..hehehe..
Eventough I have so many works now,but ader mase plak aku curi2 typing nie..haha…aku tgh rest kejap..leh sakit kepala sehari suntuk dr pagi dok pk psl kerje aku yg agak fenin nie..dah la aku xberapa sihat sgt..pg2 tadi bgn je tido rasa tekak nie pedih2..n badan pun lemah je..aku xnak demam,bnyk keje nak issue nie,kang delay pulak..:-(

Korang prasan tak klu weekday aku mesti cite psl hal2 keje yg bosan nie..tp klu weeknd aje..trus dtg cite2 happykan..makne nyer aku klu ari keje mmng sgt tensen..n aku akan habiskan weekend2 aku ngn btul2 bermakna..(tido,lepak2 dpn tv,n shhhooppinggss!!:-)

This week adalah minggu kawan sedunia ..yerke?entahla kawan2 aku tadi send email..bercakap pasal kawan nie ya!aku mmng suke berkawan..especially ngn kawan2 aku yg ada skrg nie..diorg mmng slalu menceriakan hidup aku yg kesorangan kat sini..wlpun aku dah bersuami tp laki aku kan jauh di perantauan :-(…ngn diorg la tmpt aku bergelak ketawa..pastu malam lak smbung gelak ketawa lg ngn sayang..hehehe.."laughter is the best medicine"

Love u all frenz,keep our friendship alive!

No comments: