Saturday, November 8, 2008

Bubbye Sayang!!

harini aku pergi keje..OT..rajin gile..bangun2 tido trus terpk nak g opis..lagipun ader lagi keje yg nak aku settle..lagipun semalam aku tido awal..pebaik kete punya pasal la..heheh..penat2 aku g isi minyak dlm botol yg mula2 nya aku ingatkan xde minyak..rupa2 nye bateri nyer udah lemah..dah kene tukor bateri barupun..ntah la maybe lama sgt xtukar kot..tp semalam just letak air bateri je..pastu sambung ngn kete ija..dah ok..tu suma aku minta tolong adam my opismate yg dok kat umah aku nie..

kul 9 sampai 2.30 je keje,then member aku lagi 2 org tu ajak pulak p giant plentong..ok gak..aku pun cdg2 nak cari suor jeans..yg lama sume nyer dah ketat lorr...:-)
lama gile aku dok menerai jeans kat ctu..last2 dapat jugak aku yg agak2 sedap pakaila..yerla,nak beli yg levis lady..pastu nak cari saiz aku ne mmng ssh cketla..sume nyer yg ala2 comei2 je..hehe..
last2 dapat jugak..ok la..aku suke color dia..agak2 season cket la..
to my husband.."sayang,b beli suar jeans levi's baru ye..suar lama bnyk dah xmuat..dah xbnyk suar nak pakai g opis..hehhe"

ok,balik je aku n others 4 orang kawan aku nie singgah rumah aku,n nak tau sebab ape?
ija masak laksa arini..wuuuyyoo..mmng faveret akula..ingat nak mkn laksa je..tgk2 lauk perggh,,sdp juga..lauk msk lemak ikan masin n pucuk ubi..pastu siakap 3 rasa..arrrgghh,xleh jadi nie..mkn dulu nasi pastu sambung pulak mkn laksa..hahahha...kenyang gilerrr!!!

skrg dah kul 7.15 pm..jap g aku nak kuar main bowling ngn member2 aku..12 org sumenyer..bestt..layan,dah lama gile xmain..

malam nie sayang dah nak tolak ke London for 3 days..xsempat nak chat ngn sayang,skrg pun dia tgh kuar ngn kawan2..train nyer mlm nnt..so,take care yer sayang..bnyk2 amik gambar,jgn lupa beli souvenir ok..pastu klu sayang terjumpa butik Tie Rack,tlg tengok2 kan ader tak scarf2 yg cantik2..heheh..yg mcm b slalu beli tu buat tudung tue...jgn beli scarf yg kecik sgt pulak..heheh..klu xtau xpela,,nnt syang beli kat mesia la..cuma kat cni xbnyk sgt choice..maybe kat sana bnyk ke..:-)ok,take care ye..miss u darling!!!

ok,aku pun dah nak siap2 nie..tungguuuuu nnt aku will upload gambar2 our games!!xsabar nak main..bestttnyerrr...

2 comments:

Irfan said...

amboi shopping sakan nampak...hehehe...camne bowling tadi?...menang tak? =)

JUSMALIZA EMIELIA said...

xshopping sangat la..:-)
beli 1 jer jeans,tu pun jenuh pilih..hehhe..
mestila menang..1st game dpt no 1,2nd game no 2..heheh..tp kire terer la..mmng best..puas hati.