Sunday, November 16, 2008

I'm Back..

Aku sampai umah kul 5.30 pm..my housemate amk aku kat Larkin..
balik2 terus aku online,xsabar nak chatting ngn sayang..really miss him..now i'm still skype wif him..but skrg dia tgh masak..xleh ganggu la sgt..:-)

sronok g KL..jumpe my parents n my In Law..1 malam aku stay hotel n 1 malam lagi tido umah MIL..abah n mama sabtu malam dah tolak balik Penang..coz arini ader kenduri jiran depan umah..terpaksala balik awal..

kali nie g kl cume sempat jalan2 Sogo n Jln Tar..teman mama shopping..mcm biasala dia klu dpt dtg KL mmng shopping habis habisan la..aku xbeli ape sgt pun,cuma tercapai jugak hajat aku nak beli kain buat baju nak pkai kenduri..n dah soh mama bawa balik penang pun tempah kat tailor sana...yg lain2 tue aku ader beli la tudung,baju tido n 2 helai shirt.abah pun shopping sakan jugak..dia klu ke Sogo shopping barang2 golf la..sluar n tshirt PGA..abah pun leh tahan jugak suke shopping,..heheh..
mama pun semalam memborong barang2 niaga dia..bnyk gile..sampai sendat abah nyer kete..aku yg dok belakang nie terpaksa tersepit di celah barang..huhu..betapa bnyk nyer barang nak bawa balik penang..:-)pastu mama pun ader gak beli barang untuk umah,kali nie abah yg pilih..dia ader berkenan ngn satu almari hiasan nie..cantikk..aku pun berkenan gak coz ader cermin kat blkng yg membuatkan almari tue nmpk macam menarik..




arini aku balik ayah n mak yg antar ke Pudu..mcm biasala mak mesti bekalkan aku lauk pauk ngn nasi skali..aku mmng suke la..nnt sampai umah leh mkn trus,..sedappp!!

okla,nak sambung chat ngn sayang pulak..lgpun aku xbrapa sihat sgt..ader sakit2 kepala sikit nie..hopefully lega la mlm nie..sok dah keje...

2 comments:

Irfan said...

amnoi2 posing sakan nampak

JUSMALIZA EMIELIA said...

hehehe..biasala i..mama la yg terpaksa amik gambar..
tp klu ader sayang lagi best..:-)