Wednesday, November 5, 2008

Huh,finish already appraisal..

i will continue my wedding pic in the next post..xde mase sgt la lately..quite bz ngn keje..sampai umah pun dah almost 10 pm..makan kat luar punya pasal la..xmasak this week...:-)

Huh,dah settle aku nyer appraisal ngn atuk(bis bos) arini..lega rasanye..
tp bnyk bende aku nak cite pasal ape yg aku dah bgtau ttng aku kat atuk..n yg paling xsangka aku sambil2 ckp n aku tahan dr nangis..sebak2 aku bercakap..coz first2 lagi atuk dah tny my condition means my health..coz dia tny adekah aku nyer kejadian that day disebabkan stress or sll lewat balik keje..n bersungguh2 say sorry klu itula puncanyer..aku mmng same sekali xmengangap kejadian tersebut berlaku disebabkan kerja..mungkin ader faktor lain..antaranya jatuh?will story later.........

atuk mmng sgt2 baik..really2 baik..mmng rasa sebak jer klu bercakap ngn dia..n camne dia bersungguh2 xbagi resign,n bagi lagi harapan pd kwn2 aku yg resign minta balik pada our company..sgt susah rasanye aku nak cari bos yg sgt telus hati macam nie...most of my frends kluar jer bilik mesti cari tisu, sbb nie la..ntahla..xtahu la aper yg boleh buat rasa nak ngs..maybe cara cakap n layanan atuk utk pekerja2 nye...sgt caring...

hah,time appraisal nie la jugak masanye kite nak bg tau klu ader xpuas hati kat mana2 kan?huhu..kawan2 aku ape lagi habis habisan la cite pasal sorang senior nie yg sgt teruk perangainye..yg aku cite b4 nie yg tengking org xtentu psl..aku so far xde masalah la lagi ngn dia..xdela cite bnyk sgt..aku ok je selagi dia xganggu hidup aku..cuma dia tue suke sgt paksa org dtg keje weekend..huh..tu yg aku mls tu keje under dia..

ok la dah settle appraisal nie..hope naik gaji bnyk cket la next year..hhuhuhu...:-)

2 comments:

Irfan said...

alhamdulillah...dah setel sume...alhamdulillah jugak kalu naik gaji...hehehe...=D

JUSMALIZA EMIELIA said...

naik gaji semestinye la sayang..hehhe..10% dah mmng wajib..plus plus dia tue yg tunggu appraisal nie..heheh..tp atuk baik..mesti dia bg lebih nye..hehe..xtaula.
xjadi resign la camni :-)