Wednesday, November 19, 2008

Vacation To Pangkor Island..

MC today!!
Skali lagi aku ke clinic amik ubat sakit gusi yg membengkak..aritu nyer ubat xleh jalan..nie aku try plak kat clinic panel our company..dengar2 ubatnyer mcm ok je..coz my opismate aritu pernah jugak bengkak gusi n then mkn ubat this klinik trus baik..hopefully!!Friday nie dah nak ke Pangkor,xnak la skt2...

ubat tahan sakit,bengkak,vitamin c, antibiotik n ubat kumur mati kuman

Petang tadi, aku dah start packing2 barang2 yang nak di bawa..huhu..bnyk la jugak..blum lagi barang2 makanan yg nak di bawa dari sini..tp itu xpe,sume budak2 laki yg bawa..kitorng galz bawa yg ringan2 aje..:-)

Beg Karrimor (hubby aku punya),Sleeping Beg,Tikar,Bantal Bucuk,Pakaian,Payung,Cap,Sunglass,Beg Roxy (bile lipat kecik je,sbnrnyer besar tue,leh letak barang2 bile turun pantai..)n bola angin (nak main dlm air)

after packing,tp ader lagi cket2 lum masukkan lagi..sok malam la pulak :-)

Macam2 xtiviti yg akan dijalankan..antaranya.mandi manda,snorkling,bbq dimalam hari,fishing (nie adam yg nak bw fishing road) n sessi nyanyian by Zaki,Yunus n Nuar..diorang nie rajin pulak nak bawa gitar...

ok,tungguuuuuuu pic2 xtiviti kitorang.............







No comments: