Saturday, November 1, 2008

Working Or Not???

Alamak,aku bgn lewat nie..kul 9.30 baru tersedar...hujan punya pasal la..sedap je aku tido..:-) dah la tadi aku skype ngn sayang dr kul 5 am till 6 am lebih..kul 7 tertido balik..alamak,nak g keje ke tak nie..malas nyer aku..nak kms2 bilik lagi,nak bsh bj lagi..camne nie..klu aku pergi mesti msk pun dah lewat dah.jap g sampai pun dah pukul brapa..aircond pun half day je today..hahah..bnyak songeh la aku nie..aku mmng jenis xsuke g keje Sat or Sun..nie gara2 aku g janji ngn sir la nak dtg..:-p

..............................

hahahah...aku dah msg my team mate aku xjadi dtg,ader hal!!hehhe...settle...malas siut..
aku nak g bank la bayar hutang2 kete aku n my husband...:-)
huh!!Lega..bleh dok umah rehat2...

1 comment: