Monday, November 17, 2008

Hari yg Tidak Indah..

Aku xsuke keje ari Isnin..tensen sgt2..ntahla,xtahu nape..mmng pressure sgt harini..aku rasa bende yg aku buat hari nie sume rasa xkena..
awal2 lagi dah tny "jus,already finish ur skech,ur routine piping.."ok finish already sir..tiba2 sambung lagi..how bout ur pping info..huhu..nie yg aku sycho..lambat lagi nak issue,2 mnggu lagi ader..lagi nak pressure2 aku..
senang cite aku mmng xsuke join project nie..everything nak cepat2..padahal lambat lagipun nak issue..bukan ape,aku pun blum betul2 pandai lagi nak buat bende2 nie..nie 1st time aku buat layout tuk area nie..huhu..aku mmng tensen sgt2 ngn keje aku nie yg kdg2 nak cpt ntah ape2..mane sempat pk lagi..ngn nak draw lagi..sume nak expect yg kite nie dah terer boleh buat cpt2..mcm2 la susah aku nak cite..ke aku yg mmng xbole nak keje under pressure?maybe?

terpaksala aku mengadu to my husband..mmng tadi aku xtahan sgt pressure..aku tensen yg amat2..n aku pun menaip la emel tuk my husband citer everything sambil mata nie dok tahan air mata,tapi kantoila jugak...sedih wei,tensen pasal keje nie lain..mmng rasa down sgt2..org lak dok push kite..Sabar jela bak kata my hubby..tapi at least aku rasa lega sgt2 bila dah cite everything kat dia..pandai sayang pujuk ek..hehhe.

lagipun arini aku xsihat..gusi aku yg skt sgt2 dari semalam xhilang2 pun..arapkan ubat tahan sakit je..xkan asyik nak telan ubat je..semalam kul 10 aku kuar g amik ubat kat klinik..dah tak tahan sgt dah..xtaula sbb ape,sll sgt skt gusi nak kata panas,xsgt kot..maybe gigi aku nie tumbuh xabis lagi kot..skt sgt..smpaikan harini xmakan aku coz nak buka mulut pun sakit..malam tadi pun aku gagah jugak buka mlt sbb dah lapar sgt..tu pun kene mkn ubt tahan skt dulu b4 nak makan nasi..
kesimpulannya arini mmng aku sgt2 tensen,keje n sakit gusi .........hopefully sok dah ok la..

tadi malam aku n Ija g umah Lyyn,bincang pasal xtiviti kitorang nak ke Pangkor this weekend..brg2 yg nak bawa n bajet yg diperlukan..ths weeknd i'm will going to pangkor with JGC staff..kat opis aku xsempat nak bincang coz aku mmng sgt2 bz now,nak jalan2 bincang bende2 lain pun dah xbole..so terpaksala malamnyer..yg lain2 tue diorang sambung bincang kat opisla..aku follow je..

ok,dah nak tido..kukl 12 am already,jap g nak bgn lagi chat ngn sayang..rindu dia sgt,,..gusi pun skt lagi nie..cpt2 la baik,dah tak tertanggung lagi dah skt..hilang mood aku sakit nie..

2 comments:

Irfan said...

hi sayang...sakit gusi lagi ke?...sian dier...jgn lupa makan ubat tau...pasal keje tu biasa la...kadang2 memang camtu...tapi bile dah pressure baru ada semangat nak belaja bende baru...hihi...best la dier nak pi pangkor hujung minggu ni...apa2 pon take care ok...

en_me said...

ammvoiii, nak gi pangkor akak ittewww..